O bătrână, salvată de pompieri dintr-un incendiu

Miercuri, 11 Decembrie 2013Bihor

O batrana  salvata de pompieri dintr un incendiu | imaginea 1 Marţi, 10 decembrie a.c., în jurul orei 14.50, pompierii militari din cadrul Secţiei Beiuş au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Căbeşti.

În momentul sosirii echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la ambele încăperi ale casei şi la acoperiş.

Forţele de intervenţie au procedat de urgenţă la evacuarea proprietarei, în vârstă de 91 de ani, surprinse de flăcări în interiorul locuinţei, acţionând simultan pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Echipajul de prim ajutor calificat din cadrul aceleiaşi subunităţi de pompieri a acordat îngrijirile necesare victimei, care prezenta arsuri de gradul 2 la nivelul feţei şi mâinilor, transportând-o ulterior la unitatea spitalicească din Beiuş.

Pompierii militari au reuşit, de asemenea, să salveze 12 animale (capre), care se aflau pe terasa din lemn a casei cuprinsă de flăcări. Evenimentul, provocat cel mai probabil de o sobă de teracotă nesupravegheată, s-a soldat cu arderea locuinţei pe o suprafaţă de circa 40 metri pătraţi şi a circa 35 metri pătraţi acoperiş.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.