Pompier rănit în misiune

Duminică, 29 Decembrie 2013Maramureș

Pompier ranit in misiune | imaginea 1 Un incendiu puternic a fost anunţat, în dimineața zilei de duminică, 29 decembrie a.c., în comuna Ariniş, în jurul orei 08.55, la o clădire care adăpostea un depozit de materiale de construcţie şi un restaurant.

La faţa locului s-au deplasat, rapid, două echipaje de la Garda nr.2 de Intervenţie Cehu Silvaniei, din cadrul I.S.U. Sălaj, subunitate în al cărei raion de intervenţie se află localitatea.

În sprijin au sosit, în scurt timp, alte două echipaje de la Garda nr.2 de Intervenţie Fărcaşa, din cadrul I.S.U. Maramureş, un echipaj de prim ajutor, de la staţia S.M.U.R.D. din aceeaşi localitate, precum şi două echipaje de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele Ulmeni şi Băseşti. Pe parcursul acţiunii de localizare şi lichidare a incendiului, un subofiţer de la Garda nr.2 de Intervenţie Cehu Silvaniei a suferit răni minore, la nivelul ambelor mâini.

Echipajul S.M.U.R.D. i-a acordat primele îngrijiri la faţa locului, apoi subofiţerul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Zalău, dar nu a necesitat internare. Incendiul a fost lichidat după circa 5 ore de luptă cu flăcările.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.