Tată și fiu, carbonizați într-un incendiu

Vineri, 06 Decembrie 2013Călărași

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Tata si fiu  carbonizati intr un incendiu | imaginea 1 În dimineața zilei de vineri, 6 decembrie a.c., la 07.47, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Chiselet au fost solicitaţi să intervină la un incendiu soldat cu două victime în localitatea Vărăşti.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător (improvizaţie).

În urma unui incendiului, un bărbat de 37 de ani şi copilul acestuia în vârstă de 2 ani şi 7 luni şi-au pierdut viaţa, trupurile acestora fiind găsite carbonizate în dormitorul casei, de către pompierii militari.

Vineri, 6 decembrie a.c., la 07.47 un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Vărăşti, comuna Dorobanţu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, situată pe strada principală, la intrarea în localitate.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul dormitorului locuinţei, unde au fost identificate două persoane decedate, carbonizate, un bărbat în vârstă de 37 de ani şi copilul acestuia, un băieţel în vârstă de 2 ani şi 7 luni. Cei doi se aflau pe podea, în apropierea uşii, copilul fiind îmbrăţişat de tatăl său.

Tata si fiu  carbonizati intr un incendiu | imaginea 2 Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător (improvizaţie).

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, APCA, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute.

În urma incendiului au ars: dormitorul locuinţei (elemente de mobilier, materiale textile şi aparatură electrocasnică), urmând a fi stabilită cu exactitate valoarea pagubelor materiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.