Autoturism intrat într-un picior de pod

Duminică, 05 Ianuarie 2014Suceava

Autoturism intrat intr un picior de pod | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit cu două echipaje de descarcerare în urma unui accident rutier produs în seara zilei de vineri, 3 ianuarie a.c., în jurul orei 23, pe raza comunei Şcheia, DN17 Km248.

La sosirea echipajelor s-a găsit un autoturism care intrase în coliziune cu piciorul de pod care susţine varianta ocolitoare a municipiului Suceava. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată.

Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice - balizarea zonei, verificarea scurgerilor de lichide inflamabile şi deconectarea bornelor de la bateria de acumulatori - concomitent cu extragerea rănitului dintre fiarele contorsionate ale maşinii. G.G.G., în vârstă de 21 de ani, a fost predat lucrătorilor de la S.A.J. care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.