Incendiu autoutilitară

Duminică, 19 Ianuarie 2014Bihor

Incendiu autoutilitara | imaginea 1 În cursul zilei de vineri, 17 ianuarie, a.c., în jurul orei 10.50, forţele de intervenţie ale Secţiei de Pompieri Beiuş au fost mobilizate în localitate, pe strada Samuil Vulcan, unde au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Echipajul de pompieri militari a localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, reuşind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul. Au ars instalaţia electrică, ventilatorul şi documente şi au fost afectate o parte din bord şi parbrizul.

Incendiu autoutilitara | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.