Intervenţii salvatoare

Vineri, 10 Ianuarie 2014Bihor

Interventii salvatoare | imaginea 1 Doi fraţi, un băieţel şi o fetiţă în vârstă de 4, respectiv 5 ani, au fost salvaţi de un echipaj de pompieri militari, după ce au rămas blocaţi într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuinţe situat pe strada Sovata, din municipiul Oradea.

Joi, 9 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, un apel primit pe sistemul unic 112, solicita intervenţia pompierilor militari pentru deblocarea uşii unui apartament în care rămăseseră captivi doi copii, după ce tatăl acestora a ieşit din locuinţă pentru câteva momente, iar în spatele său uşa de la intrare s-a blocat.

La adresa indicată de tatăl micuţilor s-a deplasat de urgenţă un echipaj al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea care a acţionat cu scara culisabilă, pentru a pătrunde, prin balcon, în apartament. Ajunşi în interior, pompierii militari au deschis uşa de acces în locuinţă, redându-i în siguranţă pe cei doi copii, părintelui şi înlăturând astfel, pericolul producerii unui eveniment nedorit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.