Pompierii au deszăpezit 24 de autovehicule blocate pe A2

Marți, 28 Ianuarie 2014Călărași

Pompierii au deszapezit 24 de autovehicule blocate pe A2 | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu au intervenit pentru deszăpezirea a 24 de autovehicule rămase blocate pe A 2, la km 60, în urma producerii accidentului în care au fost implicate 35 de autovehicule în ziua de 25 ianuarie, în jurul orei 11.00.

25 pompieri militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au acţionat cu lopeţi şi cazmale pe parcursul a aproximativ 4 ore pentru extragerea de sub zăpadă a vehiculelor avariate pe A 2 şi desigur pentru a reda traficului această importantă cale de comunicaţie.

Pompierii au deszapezit 24 de autovehicule blocate pe A2 | imaginea 2 Luni, 27 ianuarie a.c., în intervalul orar 13.00 - 17.00, imediat după ce viscolul şi ninsoarea abundentă a scăzut în intensitate, 25 pompieri militari cu un autocamion de intervenţie şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au intervenit cu lopeţi şi cazmale, pe raza localităţii, pe A2, calea II Constanţa – Bucureşti, la km 60, pentru extragerea autovehiculelor rămase blocate şi avariate în urma accidentului rutier în lanţ care a avut loc în data de 25 ianuarie a.c..

În respectivul accident rutier în lanţ, care s-a produs la puţin timp după declanşarea viscolului în ziua de sâmbătă, reamintim că au fost implicate 35 de autovehicule, 7 autotrenuri, 2 autocamioane, 3 microbuze şi 23 de autoturisme. Iniţial, echipajele de intervenţie ale pompierilor profesionişti au reuşit să extragă 11 autovehicule din carambol, pe care le-au tractat la locuri de adăpost, celelalte, mai grav avariate, 24 rămânând la locul accidentului, peste acestea adunându-se o cantitate impresionantă de zăpadă, unele dintre maşini fiind acoperite cu totul de zăpada viscolită. Pompierii militari şi-au încheiat cu succes operaţiunea de deszăpezire, după aproximativ 4 ore de muncă asiduă în condiţii de ninsoare şi temperaturi foarte scăzute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.