Pompierii au împărțit ceai cald șoferilor de TIR surprinși pe drum de iarnă

Marți, 28 Ianuarie 2014Neamț

Pompierii au impartit ceai cald soferilor de TIR surprinsi pe drum de iarna | imaginea 1 Pe parcursul zilei de luni, 27 ianuarie a.c., pompieri din cadrul ISU Neamţ au desfăşurat două misiuni umanitare, împărţind ceai cald, apă minerală şi hrană, persoanelor din autocamioanele oprite, din cauza restricţiilor de trafic din celelalte judeţe, la ieşirea din municipiul Roman, pe Drumul European E85, la o staţie de distribuţie a carburanţilor auto şi la un popas din localitatea Secuienii Noi.

Tot luni, 27 ianuarie a.c., ora 4.30, pompierii militari ai Detașamentului Roman au participat la o misiune de deszăpezire. Cinci subofițeri au intervenit, cu ajutorul unei autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită pentru a tracta un autoturism oprit la baza unui deal, în localitatea Gâdinți. Cu ajutorul pompierilor, autoturisul a traversat Dealul Mărului. La întoarcere, militarii au tractat, un utilaj de deszăpezire care, la rându-i rămăsese împotmolit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.