Autoturism cuprins de flăcări

Duminică, 23 Februarie 2014Ialomița

Autoturism cuprins de flacari | imaginea 1 În după-amiaza zilei de vineri, 21 februarie a.c., în jurul orei 12.35, un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Slobozia a fost cuprins de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la instalaţia electrică, iar în momentul izbucnirii acestuia în autoturism nu se aflau persoane.

Pompierii s-au deplasat în câteva minute la faţa locului, însă până la sosirea acestora proprietarul a reuşit lichidarea flăcărilor cu ajutorul unor stingătoare. Pompierii au acţionat pentru deconectarea bateriei, răcirea zonei de ardere şi înlăturarea pericolului reizbucnirii incendiului. În urma evenimentului au ars conductori electrici de la compartimentul motor şi diverse elemente de protecţie din material plastic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.