Cal salvat de pompieri

Miercuri, 05 Februarie 2014Bihor

Imagine de arhiva Luni, 3 februarie a.c., în jurul orei 16.00, echipajele de pompieri militari ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” au fost solicitate să intervină pentru salvarea unui cal căzut într-un canal.

Un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Beiuş a intervenit pe strada Plopilor din localitate, pentru salvarea unui cal căzut într-un canal de beton adânc de aproximativ trei metri, o parte din structura acestuia fiind construită deasupra nivelului solului. La sosirea echipajului, animalul era acoperit aproape în întregime de apă. Pompierii militari au ţinut la suprafaţa apei capul animalului, pentru a înlătura riscul de înec, procedând concomitent la spargerea unei porţiuni de beton din jurul gurii de canal, în scopul creării unei breşe pentru degajarea calului. Utilizând furtunurile şi accesoriile din dotare, forţele de intervenţie au reuşit să extragă în siguranţă animalul, redându-l proprietarului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.