Cap tractor cuprins de flăcări

Duminică, 23 Februarie 2014Dolj

Cap tractor cuprins de flacari | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj a fost solicitat, joi, 20 februarie a.c., să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un cap tractor în incinta unui complex comercial.

La faţa locului sa deplasat Secţia de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă la cabina capului tractor, fară a exista posibilitate de propagare la vecinătăţi.

Din cauza folosiri sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a ars capul tractor în proporţie de aproximativ 90% şi s-au deteriorat aproximativ 10 baxuri de suc.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.