Gospodărie în flăcări

Miercuri, 05 Februarie 2014Bihor

Gospodarie in flacari | imaginea 1 Luni, 3 februarie a.c., între orele 18.00-20.10, echipajele Staţiei de Pompieri Aleşd au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Vadu Crişului.

În momentul sosirii pompierilor militari la locul producerii evenimentului, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei, existând pericol de extindere la întreaga locuinţă.

Evenimentul, generat cel mai probabil de un burlan de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile din structura acoperişului, s-a soldat cu arderea unei suprafeţe de aproximativ 100 metri pătraţi acoperiş din lemn cu învelitoare de ţiglă. La operaţiunea de stingere a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Crişului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.