Incendiu la o casă din Drăgăneşti-Olt

Vineri, 28 Februarie 2014Olt

Incendiu la o casa din Draganesti Olt | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a fost solicitat să intervină duminică, 23 februarie, în jurul orei 14.00, în oraşul Drăgăneşti-Olt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă (parter+etaj).

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Stoeneşti, cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă si Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgentă din localitate, cu o autospecială. Echipele specializate au găsit în flăcări bunurile dintr-o cameră de locuit, cu posibilitate de extindere şi la restul casei. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute, în limitele găsite. Au ars: obiecte electronice şi I.T., obiecte de mobilier, circa 18 mp de parchet, materiale textile şi tocăria camerei. Cauza probabilă a incendiului este un laptop lăsat sub tensiune.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.