Incendiu la o fabrică de mobilă

Vineri, 28 Februarie 2014Maramureș

Incendiu la o fabrica de mobila | imaginea 1 Marți, 25 februarie a.c., la ora 22:06, dispeceratul I.S.U. Maramureş a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu în municipiul Sighetu Marmaţiei, la o fabrică de mobilă. Imediat, la faţa locului s-au deplasat militarii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighet cu 3 autospeciale.

De asemenea, la locul incendiului s-a intervenit şi cu o autospecială, venită în sprijin de la Garda de Intervenţie Bogdan Vodă, echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului Sighet şi o autospecială a serviciul privat din cadrul societăţii. Sosiţi la locul intervenţiei, militarii au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi.

Incendiu la o fabrica de mobila | imaginea 2 Până la sosirea la faţa locului a grupei operative a inspectoratului, condusă de lt.col. Ioan Ioniţă Sîrb, primul adjunct al inspectorului şef, militarii au fost coordonaţi de către lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului Sighet. Din fericire, nu au existat victime în urma incendiului. În această dimineaţă, o comisie formată din cadre I.S.U, I.P.J şi reprezentanţi ai societăţii se deplasează la faţa locului pentru stabilirea cauzei incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.