Incendiu la o locuință din Slatina

Vineri, 28 Februarie 2014Olt

Incendiu la o locuinta din Slatina | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, luni, 24 februarie, în jurul orei 21.00, în Slatina, strada Basarabilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei femei. Ajunși la locul solicitării, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pompierii au găsit în flăcări bunurile dintr-un hol al casei, cu degajare mare de fum.

Proprietara locuinței, Marian M., de 56 de ani, a încercat să stingă incendiul înaintea sosirii echipelor specializate și a suferit arsuri superficiale la membrele superioare și la nivelul capului. Pacienta a fost transportată echipajul SMURD la UPU Slatina. Incendiul a fost lichidat, în limitele găsite, după aproximativ 20 de minute, fiind distruse obiecte de mobilier depozitate în hol, tocăria din lemn a încăperii, două uși, materiale textile și lemne de foc. De asemenea, s-au deteriorat pereții și tavanul holului și pereții camerei alăturate. Din fericire, locuința era asigurată. Împrejurarea determinantă a izbucnirii incendiului este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.