Incendiu produs la un restaurant din zona centrului istoric

Joi, 13 Februarie 2014București

Incendiu produs la un restaurant din zona centrului istoric | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti a intervenit marți, 11 februarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil cu destinaţia de restaurant, din centrul istoric al Capitalei. Incendiul s-a dezvoltat cu flacără deschisă şi degajări mari de fum la nivelul parterului, cu extindere la etajul întâi şi acoperiş, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 200 mp.

Pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor au fost concentrate în mod progresiv şapte autospeciale cu apă şi spumă. Totodată, s-a procedat la decopertarea acoperişului şi utilizarea unei autospeciale pentru intervenţie la înălţime în vederea înlăturării focarelor. Pe durata intervenţiei nu a fost asistată medical nicio persoană de echipajul de pompieri SMURD. Deşi această zonă prezintă anumite particularităţi constructive, accesul şi amplasarea autospecialelor de intervenţie pe străzile adiacente s-a realizat fară dificultăţi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.