O persoană a decedat şi cinci au fost rănite în urma unui incendiu

Vineri, 28 Februarie 2014Ialomița

O persoana a decedat si cinci au fost ranite in urma unui incendiu | imaginea 1 În dimineața zilei de marți, 25 februarie a.c., în jurul orei 03.30, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră situată la etajul patru al unui bloc din municipiul Slobozia.

În momentul sosirii la faţa locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe toată suprafaţa garsonierei, scara blocului era inundată de fum şi gaze toxice la etajele superioare, iar patru persoane (un bărbat, o femeie şi doi copii) erau căzute pe holul de la etajul 4, intoxicate cu monoxid de carbon.

Alte două femei, care se aflau într-un apartament învecinat, nu au putut ieşi din cauza fumului dens. Pompierii au intervenit concomitent pentru scoaterea celor patru victime căzute pe casa scării, localizarea incendiului şi pentru salvarea, cu ajutorul unei autoscări mecanice, a celorlalte două victime, pe la geamul unei camere. Toate cele şase persoane au fost preluate de echipajul SMURD şi de echipajele Serviciului de Ambulanţă, fiind predate la spital. Pentru o femeie în vârstă de 45 ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarată decedată la scurt timp. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, pompierii reuşind lichidarea acestuia după aproximativ trei ore şi jumătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.