Un copil de 7 ani, victimă a unui incendiu

Duminică, 09 Februarie 2014Mureș

Un copil de 7 ani  victima a unui incendiu | imaginea 1 Joi, 6 februarie a.c., în jurul orei 10.31, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o casă de locuit situată în localitatea Țigmandru, pe strada Principală. La adresa indicată de apelant, au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Detașamentului Sighișoara cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bălăușeri, cu o autospecială. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul era generalizat, flăcările manifestându-se la acoperișul casei, precum și la mobilierul din interior. Forțele de intervenție au acționat prompt, localizând în foarte scurt timp incendiul.

Din cauza materialelor din care era construită casa, precum și a cantității însemnate de materiale combustibile, tavanul s-a prabușit. Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o coșul de fum deteriorat, a decedat un copil în vârstă de 7 ani.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.