9 incendii de vegetație uscată într-un weekend

Marți, 04 Martie 2014Mureș

9 incendii de vegetatie uscata intr un weekend | imaginea 1 În perioada 28 februarie – 02 martie 2014, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost solicitat pentru a interveni la un număr de nouă incendii de vegetație uscată și furaje în municipiile Sighișoara, Reghin, Târnăveni, precum și în localitățile Hetiur, Mureni, Sângeorgiu de Pădure, Batoș și Călimănești.

La stingerea incendiilor au participat pompieri militari din cadrul Detașamentelor Sighișoara și Reghin, Secției Târnăveni, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sângeorgiu de Pădure cu mijloace de primă intervenție. Ca urmare a producerii evenimentelor, a căror cauză probabilă a constituit-o focul deschis în spații deschise, au ars aproximativ 40 ha de vegetație uscată.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.