Cisternă răsturnată pe DN17, pe raza comunei Ilişeşti

Sâmbătă, 15 Martie 2014Suceava

Cisterna rasturnata pe DN17  pe raza comunei Ilisesti | imaginea 1 Miercuri, 12 martie a.c., ora 11:18, Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu trei echipaje în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ilişeşti - DN 17, în care a fost implicată o cisternă ce transporta aproximativ 20 de tone de motorină. Cisterna se deplasa dinspre Ilişeşti spre Suceava şi s-a răsturnat într-un şanţ pe partea dreaptă, în afara carosabilului. Prin două din cele cinci guri de alimentare ale cisternei picura combustibil.

Ulterior, la faţa locului a sosit o altă cisternă şi s-a trecut la transvazarea combustibilului. În tot acest timp, echipajele de pompieri au asigurat măsurile de prevenire specifice în astfel de cazuri când există probabilitatea producerii unei situaţii de urgenţă. La ora 12:55, transvazarea s-a finalizat iar echipajele prezente la faţa locului au început operaţiunile pentru repunerea pe roţi a cisternei. Cu ajutorul pernelor pneumatice şi al altor accesorii din dotarea autospecialei pentru decarcerare grea, pompierii au stabilizat cisterna, iar două utilaje au tras şi au repus pe carosabil autovehiculul, lucru înregistrat la ora 13:22. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.