Flăcări în gospodărie

Sâmbătă, 15 Martie 2014Vrancea

Flacari in gospodarie | imaginea 1 Un incendiu ce se manifesta la o gospodărie din satul Vadu-Roşca, comuna Vulturu a fost anunţat miercuri, 12 martie a.c. la dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J., în jurul orei 11.40. Imediat după primirea apelului prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, către locul indicat s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

S-a acţionat atât pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protecţia gospodăriilor învecinate, deoarece viteza vântului favoriza pericolul propagării acestuia. În urma incendiului au ars acoperişul locuinţei şi al unei bucătării, pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier şi articole textile. Verificările realizate la faţa locului au dus la concluzia că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui burlan metalic neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pericolul în astfel de situaţii este unul real. Pentru a proteja viaţa şi bunurile recomandăm cetăţenilor să acorde mai multă atenţie normelor specifice de apărare împotriva incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.