Incendiu la o gospodărie din Mera

Luni, 17 Martie 2014Vrancea

Incendiu la o gospodarie din Mera | imaginea 1 Două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Odobeşti, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu ce se manifesta la o gospodărie din localitatea Mera, în după-amiaza zilei de duminică, 16 martie a.c.

Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 13.10, la dispeceratul integrat I.S.U. –S.A.J., iar la sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului locuinţei, pe o suprafaţă de cca. 70 mp. Cel mai probabil din cauza unui aragaz nesupravegheat, au ars acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, bunuri de uz casnic şi articole de mobilier aflate în bucătărie şi hol, o bucătărie de vară construită din lemn şi bunurile din interiorul acesteia şi o magazie confecţionată din paiantă pe o suprafaţă de 20 mp.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 19.30, Staţia de Pompieri Vidra a intervenit, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Nereju pentru stingerea unui incendiu în comuna Nereju, izbucnit la un spaţiu de depozitare rumeguş. Incendiul, care s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, a fost lichidat înainte ca flăcările să se poată extinde. În urma acestuia a ars cca. o tonă rumeguş.

Incendiu la o gospodarie din Mera | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.