Locuință distrusă din cauza unei aeroterme

Duminică, 23 Martie 2014Olt

Locuinta distrusa din cauza unei aeroterme | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, miercuri, 19 martie a.c., în jurul orei 07.30, în comuna Vîlcele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința Mariei S.

Ajunși la locul solicitării, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii au găsit în flăcări întreaga locuință a femeii și bunurile din interiorul acesteia. Cu toate eforturile militarilor care au acționat aproximativ două ore pentru izolarea și lichidarea incendiului, au ars: acoperișul casei în totalitate, obiecte de mobilier, electronice și electrocasnice și a fost afectat gardul gospodăriei, din lemn, pe circa 10 metri liniari. Împrejurarea determinantă a izbucnirii incendiului este o aerotermă lăsată sub tensiune, nesupravegheată, în apropierea materialelor combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.