Locuințe cuprinse de flăcări

Sâmbătă, 15 Martie 2014Maramureș

Locuinte cuprinse de flacari | imaginea 1 Vineri, 14 martie a.c., la ora 14:33, dispeceratul ISU Maramureș a fost anunțat, prin intermediul numărului unic pentru urgență 112, despre izbucnirea unui incendiu la o anexă a unei case din localitatea Fântânele. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș cu două autospeciale.

Din cauza vântului, dar și a anunțării târzii a incendiului, flăcările s-au extins la două case aflate în vecinătate. În sprijinul militarilor din Târgu Lăpuș au venit și pompierii voluntari din localitățile Cernești și Lăpuș, dar și militarii din cadrul Detașamentului "Căpitan Marchiș Adrian" Baia Mare cu câte o autospecială. De asemenea, la locul intervenției s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului formată din 4 ofițeri și 3 subofițeri. La orele serii militarii încă lucrau la îndepărtarea efectelor incendiului. Flăcările au distrus o casă în proporție de aproximativ 70%, 20 % din a doua casă și 3 anexe cu suprafața totală de aproximativ 200 de metri pătrați. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.