Misiune pirotehnică

Marți, 04 Martie 2014Mureș

Misiune pirotehnica | imaginea 1 În dimineața zilei de luni, 03 martie a.c., echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a intervenit pentru asanarea unui element de muniție în localitatea Săușa.

La faţa locului, membrii echipei pirotehnice au identificat şi ridicat un proiectil perforant cal. 100 mm. Muniţia provine, cel mai probabil, din al doilea război mondial, aceasta fiind ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, urmând să fie distrusă.

Recomandăm cetăţenilor, în cazul în care găsesc astfel de muniţii neexplodate, să nu le atingă, să nu le lovească, să nu le introducă în clădiri, să nu le predea la centrele de colectare a fierului vechi şi să anunţe Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” prin apel la numărul de urgenţă 112.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.