Jerbă de flori în memoria eroului pompier

Joi, 18 Septembrie 2014Vrancea

Jerba de flori in memoria eroului pompier | imaginea 1 Luni, 15 septembrie a.c., la mormântul maiorului post-mortem Liviu Mihalache, din satul Colacu, comuna Valea Sării, a avut loc o ceremonie comemorativă şi o slujbă religioasă. Cu această ocazie, s-a depus o jerbă de flori în memoria eroului pompier căzut la datorie.

La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea se organizează în fiecare an o astfel de activitate în preajma aniversării Zilei Pompierilor din România pentru a cinsti memoria fostului coleg, căpitanul Liviu Mihalache, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Focşani, care a decedat în urma unui incendiu în data de 10 februarie 2000.

Acţiunea de astăzi coincide cu sărbătorirea, la data de 15 septembrie, conform calendarului creştin-ortodox român, a Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul spiritual al pompierilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.