Oficialitățile locale, recompensate de pompieri

Duminică, 23 Noiembrie 2014Teleorman

Oficialitatile locale  recompensate de pompieri | imaginea 1 Marți, 18 noiembrie a.c., inspectorul șef al I.S.U.„A.D. Ghica” Teleorman, colonel Sandu Liviu Sorinel, a avut deosebita onoare de a înmâna, în numele Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel dr. Cornea Nicolae, emblema de merit „Partener pentru ordine și siguranță publică” doamnei Prefect al Județului Teleorman - Carmen Daniela Dan, domnului Președinte al Consiliului Județean Teleorman - Gâdea Adrian Ionuț și domnului Primar al Municipiului Alexandria - Victor Drăgușin.

Emblema de merit „Partener pentru ordine și siguranță publică”, clasa a II-a, s-a acordat pentru contribuțiile deosebite în susținerea activităților specifice Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, precum și pentru sprijinul acordat unității noastre pe timpul situațiilor de urgență generate de inundații, înzăpeziri și alte fenomene meteorologice periculoase, care prin amploare și intensitate au amenințat viața și sănătatea teleormănenilor.

Pompierii teleormăneni își exprimă în continuare convingerea că activitățile pe care le desfășoară în colaborare, în scopul protejării cetățenilor pe perioada manifestării situațiilor de urgență, vor fi caracterizate de aceeaşi notă a performanţei şi calităţii, contribuind în acest fel la obținerea de rezultate excepţionale în acest domeniu și le mulțumesc aleșilor locali pentru că le-au fost alături.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.