Locotenent colonelul Daniel-Marian Dragne, desemnat prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Joi, 04 Decembrie 2014București

Lt.col. Daniel-Marian Dragne Începând de joi, 4 decembrie a.c., locotenent-colonelul Daniel-Marian Dragne este desemnat noul prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Lt.col. Daniel-Marian Dragne a promovat miercuri, 3 decembrie a.c., examenul pentru ocuparea funcției de prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Până la finalizarea procedurilor premergătoare investirii în funcție, Dragne a fost desemnat prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru a îndeplini atribuțiunile funcției de prim-adjunct.

Lt.col. Dragne a mai ocupat această funcție, ca împuternicit prim-adjunct, în perioada 4 ianuarie 2013 - 4 decembrie 2013, fiind inițial prim-adjunct al generalului Ioan Baș, iar mai apoi, al generalului Ion Burlui.

Lt.col. Daniel-Marian Dragne este absolvent al Facultății de Pompieri și are o experiență de peste 15 ani în Arma pompierilor. Noul prim-adjunct desemnat este autorul a numeroase lucrări de specialitate și coordonatorul instrucțiunilor de pregătire a personalului din unitățile operative, publicate în 2013.

Mult succes!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.