Colonel Mihai-Mirel Guță, Colonel Emil Apostol, Locotenent-colonel Giani Aldoiu, comanda noului Inspectorat pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov

Duminică, 11 Ianuarie 2015București
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Col. Mihai-Mirel Guță și Col. Emil Apostol, alături de secretarul de stat Raed Arafat În conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului României nr.89, pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul managementului situațiilor de urgență și al apărării împotriva incendiilor, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 962/30.12.2014, s-a înființat Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Noua structură este rezultatul reorganizării Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” al Municipiului București și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Codrii Vlăsiei” al județului Ilfov, care s-au desființat.

La comanda noii structuri pentru gestionarea situațiilor de urgență, regăsim nume grele din rândurile pompierilor militari. Astfel, împuternicit inspector-șef este Colonelul ing.Mihai-Mirel Guță, fost locțiitor șef Centru Operațional Național în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Prim-adjunctul inspectorului-șef este un alt pompier cu rezultate deosebite în activitate, fost inspector-șel al I.S.U. Giurgiu - Colonel ing.Emil Apostol, iar adjunct al inspectorului-șef este Locotenent-colonel ing.Giani Aldoiu - fost prim adjunct al inspectorului-șef al I.S.U. Călărași. Toți cei trei comandanți au fost împuterniciți la cârma instituției nou înființate pentru o perioadă de 6 luni.

O structură nouă care, promite. Oamenii numiți în fruntea ei sunt militari și pompieri destoinici care își pun experiența dobândită de-a lungul carierei, în slujba unui deziderat deloc ușor de realizat: organizarea structurii extrem de complexe pe care o reprezintă Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov. Considerăm că, prin numirea echipei mai sus amintite, deja, s-a pus un început bun acestui proiect. Mult succes!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.