Operaţionalizare ambulanţă SMURD B2 la Topoloveni

Duminică, 15 Martie 2015Argeș

Operationalizare ambulanta SMURD B2 la Topoloveni | imaginea 1 Luni, 09 martie a.c., în prezenţa autorităţilor judeţene şi locale, într-un cadru festiv, a fost operaţionalizată ambulanţa SMURD de prim ajutor (B2) la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Autosanitara, în valoare de 316 572 de lei, este cea de-a doua primită de inspectorat prin Programul Operaţional Regional şi a şaptea ambulanţă SMURD de prim ajutor din dotarea ISU Argeş.

Aceasta va deservi oraşele Topoloveni şi Ştefăneşti şi localităţile din apropiere: Leordeni, Călineşti, Priboieni, Bogaţi, Beleţi-Negreşti, Dobreşti şi Boţeşti, până la limita cu judeţul Dâmboviţa.

Ambulanţa va funcţiona 24 de ore din 24 şi este încadrată cu trei paramedici pompieri, fiind dotată cu aparatura necesară acordării primului ajutor medical calificat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.