Colonelul Orlando Șchiopu este noul prim-adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov

Joi, 23 Aprilie 2015București

Colonelul Orlando Schiopu este noul prim adjunct al inspectorului sef al ISU  Dealu Spirii  Bucuresti Ilfov | imaginea 1 Colonelul Orlando Șchiopu este noul prim-adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov. Colonelul Orlando Șchiopu a promovat concursul care a avut loc, miercuri, 22 aprilie a.c., pentru ocuparea funcției de prim-adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov.

Primul adjunct al noii structuri pentru situații de urgență este, conform CV-ului, un pompier care a început ”de jos” parcurgând disciplinat toate etapele carierei. Orlando Șchiopu a absolvit Facultatea de Pompieri, ulterior ocupând diverse funcții, ierarhic, de la locțiitor comandant de subunitate, la Șef de Stat Major și până la comandant Grup de Intervenție în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov. Din septembrie 2014, Colonelul Orlando Șchiopu este detașat în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Redacția ”Agenda Pompierului” îi urează mult succes în activitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.