Echipament de protecţie donat de colaboratorii maltezi

Luni, 13 Aprilie 2015Maramureș

Echipament de protectie donat de colaboratorii maltezi | imaginea 1 O delegaţie formată din trei reprezentanţi ai Serviciul de Ajutor Maltez în Germania, Sucursala Warendorf, landul Westphalia, însoţită de către Erika Laszlo, conducătorul Sucursalei Baia Mare a Serviciului de Ajutor Maltez în România a vizitat luni, 30 martie a.c., sediul I.S.U. Maramureş şi Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare.

Reprezentanţii maltezilor germani au donat echipament de protecţie Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare (costume de protecţie, căşti, centuri de siguranţă P.S.I, bocanci şi cizme de cauciuc) şi au vizitat sediul subunităţii, unde li s-a prezentat tehnica de luptă a acesteia.

Acţiunea se înscrie în şirul activităţilor desfăşurate pe baza relaţiilor de bună colaborare stabilite între pompierii maramureşeni şi Sucursala Baia Mare a Serviciului de Ajutor Maltez în România.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.