În prezența reprezentantului I.G.S.U., lt.col. Daniel Marian Dragne, s-a desfășurat ceremonialul militar de predare-primire a comenzii I.S.U. Olt

Duminică, 19 Aprilie 2015Olt

In prezenta reprezentantului IGSU  lt col  Daniel Marian Dragne  s a desfasurat ceremonialul militar de predare primire a comenzii ISU Olt | imaginea 1 Momente emoționate, astăzi, 17 aprilie a.c., la ceremonialul militar de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt. Evenimentul s-a desfășurat pe platoul din fața Instituției Prefectului-județul Olt.

În prezența Prim Adjunctul Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel ing. Daniel DRAGNE, Colonel ( r ) Marian PICĂ a predat Drapelul de Lupta și comanda inspectoratului Prim Adjunctului Inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, locotenent colonel Adrian TĂNASE.

Vizibil emoționat de moment, domnul colonel ( r ) Marian PICĂ a mulțumit tuturor celor prezenți la eveniment, cadrelor inspectoratului și familiei pentru sprijinul acordat pe parcursul celor 35 de ani de carieră. Festivitatea a fost plină de surprize pentru cel care a fost, până la 22 martie 2015, Inspectorul Șef al salvatorilor din județul Olt.

In prezenta reprezentantului IGSU  lt col  Daniel Marian Dragne  s a desfasurat ceremonialul militar de predare primire a comenzii ISU Olt | imaginea 2 Domnul Colonel ( r ) Marian PICĂ a primit din partea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă o diplomă de onoare, în semn de mulțumire pentru întreaga activitate desfășurată în slujba semenilor. De asemenea, o diplomă de onoare i-a fost oferită și din partea inspectorilor șefi ai inspectoratelor din regiunea Sud-Vest Oltenia.

Și cadrele inspectoratului au pregătit o surpriză pentru acest eveniment încărcat de semnificație pentru domnul colonel ( r ) Marian PICĂ. În prezența oficialităților, a fost dezvelită „Galeria Comandaților Grupului de Pompieri „Matei Basarab” și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt”, i-au fost oferite domnului colonel ( r ) tablouri cu placa de onoarea a facultății de pompieri ( domnia sa fiind șef de promoție în anul 1984 ), cu Galeria Comandaților ISU Olt, un portret realizat de un artist profesionist și un album foto personalizat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.