Veteranul de război Cepoi P. Ioan, la 91 de ani binecuvântaţi!

Luni, 13 Aprilie 2015Mureș

Veteranul de razboi Cepoi P  Ioan  la 91 de ani binecuvantati | imaginea 1 Joi, 2 aprilie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a efectuat o vizită la domiciliul veteranului de război Cepoi P. Ioan, cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 91 de ani.

Veteranul de război Cepoi P. Ioan a participat la acţiunile de luptă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, acesta luptând în cadrul Flotilei 1 Informaţii/ Escadrila 13 Observare.

Acţiunea se înscrie în proiectul denumit „CINSTIRE EROILOR MUREŞENI”, iniţiat de Garnizoana Tîrgu Mureş cu prilejul aniversării a 70 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, motiv pentru care Guvernul a aprobat, în data de 11 martie a.c., o Hotărâre prin care anul 2015 a fost declarat „ANUL VETERANILOR DE RĂZBOI”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.