Adjuncți noi în comanda ISU Arad

Sâmbătă, 02 Aprilie 2016Arad

Lt.col. Gârbău Cristian Începând de vineri, 1 aprilie a.c., este împuternicit în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Vasile Goldiş” al judeţului Arad, locotenent - colonel Gârbău Cristian.

Locotenent – colonel Gârbău Cristian este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000. În perioada 2000-2001 a ocupat funcţia de ajutor al comandantului Secţiei Ineu, 2001-2002 locţiitor al comandantului Detaşamentului Arad iar din 2002 până în prezent a fost comandant al Secţiei Bârzava.

Lt.col Gârbău Cristian l-a înlocuit în funcţie pe colonel Paicu Dan care începând cu 15.03.2016 a trecut în rezervă cu drept de pensie. Colonelul Paicu Dan a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef începând cu anul 2006.

De asemenea, din aceeași zi, este împuternicit în funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, colonel Vale Romel.

Col. Vale Romel

Colonel Vale Romel este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 1995, ocupând până acum funcţii de locţiitor comandant de subunitate, ofiţer specialist în cadrul inspecţiei de prevenire iar din anul 2005 fiind şeful serviciului prevenire.

Colonel Vale Romel l-a înlocuit în funcţie pe colonel Costache Ilie care începând cu data de 15.03.2016 a trecut în rezervă cu drept de pensie. Colonelul Costache Ilie a ocupat funcţia de adjunct al inspectorului şef din anul 2006.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.