Plutonier adjutant şef Olteanu Mihai - aproape 3 decenii de activitate în slujba semenilor

Marți, 14 Iunie 2016Brașov

Plt.adj.şef Olteanu Mihai Unul dintre cei mai vechi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brasov a ieşit la pensie. Dorim să îl felicităm pentru întreaga activitate depusă şi să îi mulţumim pentru loialitatea şi responsabilitatea dovedite în îndeplinirea misiunilor care i-au revenit, în numeroşii ani dedicaţi slujirii intereselor cetăţenilor şi comunităţilor.

"Nea Misu", aşa cum îi spun apropiaţii, a participat la sute de intervenţii şi a salvat numeroase vieţi, fiind mereu apreciat pentru maniera în care şi-a facut datoria, pentru truda depusă pentru salvarea şi apărarea vieţii şi bunurilor, împotriva incendiilor şi dezastrelor.

A câştigat de-a lungul carierei foarte multe concursuri atăt pe plan national cât şi international. Vorbim de concursuri ale serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă unde a obtinuţ locul 1 pe ţară, dar şi de concursuri sportive cum ar fi fotbal si tenis de masa, unde a obţinut rezultate remarcabile, fiind de mai multe ori campion naţional în M.A.I. A fost un bun mentor şi formator pentru pompierii braşoveni, reuşind intotdeauna sa-şi instruiască şi sa-şi motiveze colegii şi subordonaţii pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Prin calităţile morale, modul de viaţă si exemplul personal în comunitate va rămâne un model de urmat pentru pompieri. Îl asigurăm de aprecierea, preţuirea şi respectul nostru. II dorim ani frumoşi în continuare şi pensie îndelungată.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.