Colonelul Stancu Marius - noul inspector șef al I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman

Luni, 10 Octombrie 2016Teleorman
Sursa Foto: Vasile Arcanu

Foto: Vasile Arcanu Începând cu data de 01 octombrie 2016, colonelul Sandu Liviu Sorinel a fost trecut în rezervă, cu drept la pensie. La conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman a fost împuternicit, începând cu data de 05 octombrie 2016, colonel Stancu Marius, prim-adjunct în cadrul I.S.U. „Vlașca” al județului Giurgiu, pe o perioadă de 6 luni.

Noul comandant al unității, teleormănean la origine, născut la data 25 iunie 1973, în municipiul Alexandria, este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție "A.I.Cuza", promoția 1995.

Acesta a îndeplinit pe rând funcțiile de locțiitor comandant companie - Compania I  de pompieri Giurgiu, comandant de companie - Compania III de pompieri Giurgiu, locțiitor comandant de detaşament la Detaşamentul de pompieri Giurgiu, Comandant detaşament de pompieri Giurgiu și Prim adjunct al Inspectorului Șef - ISU „Vlașca„ al Județului Giurgiu.

Predarea-primirea funcției de inspector șef al I.S.U. Teleorman se va finaliza în data de 14 octombrie, în cadrul unui ceremonial militar, în prezența comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a oficialităților locale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.