Locotenent-colonel Cristian Gârbău - noul inspector-șef al ISU Arad

Marți, 06 Decembrie 2016Arad

Locotenent colonel Cristian Garbau   noul inspector sef al ISU Arad | imaginea 1 Marți, 6 decembrie a.c., Colonelul Ioan Bogdănescu, cel care a fost timp de 8 ani comandantul pomierilor arădeni, a predat șefia Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, Locotenent-colonelului Cristian Gârbău.

Un moment solemn, emoționant dar și unul de răscruce în viața pompierilor arădeni. Colonelul Ioan Bogdănescu s-a retras la pensie după o frumoasă și fructuoasă carieră militară de 36 de ani, lăsând locul mai tânărului său subordonat Locotenent-colonelul Cristian Gârbău.

Locotenent-colonelul Cristian Gârbău este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000.

Noul împuternicit inspector șef al pompierilor arădeni a ocupat de-a lungul anilor diverse funcții la comanda unor subunități arădene, din luna matie a acestui an fiind împuternicit prim-adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad.

Noul comandant al pompierilor arădeni este fiu de pompier, tatăl său fiind maistru militar în cadrul Inspectoratului de pe Mureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.