Plutonier adjutant șef Vasile Hațegan - peste 25 de ani sub stindardul Pompierilor!

Luni, 27 Februarie 2017Hunedoara

Plutonier adjutant sef Vasile Hategan   peste 25 de ani sub stindardul Pompierilor | imaginea 1 Începând cu data de 28 februarie a.c., Domnul Plutonier adjutant șef Vasile Hațegan - conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Deva va fi trecut în rezervă urmând a se bucura, așa cum colegii îi doresc din suflet, de o lungă și binemeritată pensie.

Subofițerul trece în rezervă după mai bine de 25 de ani de activitate, fiind încadrat în rândurile pompierilor încă din iunie 1991, la Detașamentul de Pompieri Orăștie. Din anul 1999, Plutonier adjutant șef Vasile Hațegan a fost transferat la Detașamentul de Pompieri Deva.

Colegii de serviciu îl descriu ca pe un profesionist desăvârșit și un camarad special. Prin intermediul Revistei Agenda Pompierului, colegii de tură, îi mulțumesc că le-a fost coleg, îi sunt recunoscători pentru timpul petrecut alături de el, pentru toate momentele frumoase, dar și cele grele, prin care au trecut împreună.

Pensie lungă și fericită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.