SMURD Curtici, prima intervenție la doar 12 minute de la operaționalizare!

Duminică, 12 Martie 2017Arad

SMURD Curtici  prima interventie la doar 12 minute de la operationalizare | imaginea 1 Joi, 9 martie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Vasile Goldiș" al județului Arad cu sprijinul Primăriei Curtici şi a Consiliului Local Curtici a deschis un Punct de Lucru în oraşul Curtici. Spaţiul cu toate dotările necesare şi mentenanţa acestuia este asigurat de către administraţia oraşului.

Punctul de lucru este în subordinea Detaşamentului de Pompieri Arad şi pentru început va avea în dotare o autospecială SMURD de tip B, încadrată cu trei subofiţeri. Echipajul va deservi două oraşe – Curtici şi Sântana – şi şase comune – Dorobanţi, Iratoşu, Macea, Olari, Şofronea şi Zimandu Nou – totalizând o populaţie de 37.842 locuitori şi o suprafaţă de 485,79 kilometri pătraţi.

Eficiența Punctului de lucru s-a dovedit la doar 12 minute de la operaționalizarea Ambulanței SMURD, când, în orașul Curtici a avut loc un accident rutier în urma căruia un pieton lovit de un autotursim a avut nevoie de intervenția paramedicilor care l-au și transportat la spital.

Respect și la cât mai multe intervenții reușite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.