Pensie lungă și fericită!

Marți, 30 Mai 2017Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Pensie lunga si fericita | imaginea 1 Trei subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Salonta din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Crişana" al județului Bihor, au trecut în rezervă cu drept de pensie.

Plutonier adjutant Szatmári Ferenc Tibor - comandant echipaj, Plutonier major Jurcan Dan - subofițer tehnic principal și Plutonier major Cîmpan Ioan Vasile - subofițer administrativ principal au ales să se bucure, după mai bine 20 de ani activitate sub steagul Pompierilor, de o pensie binemeritată.

Luni, 29 mai a.c., au avut parte, așa cum le place să spună, de ultimul sunet de clopoțel, o despărțire frumoasă și emoționantă alături de colegii de la Detașamentul salontan și de comandantul lor, maiorul Dorel Mătiuț.

Marți, 30 mai a.c. cei trei pompieri și-au luat rămas bun de la colegii de la Garda de Pompieri Tinca, moment de dublă sărbătoare pentru că în această zi subunitatea de pompieri aniversa 22 de ani de la înființare.

Revista "Agenda Pompierului" a fost alături de militarii tincani la acest ceas de sărbătoare, iar celor 3 tineri pensionari le-a oferit câte o Diplomă de Onoare și un mic trofeu în semn de prețuire pentru întreaga activitate.

Chiar dacă vântul schimbării ce bate prin inspectoratul bihorean nu aduce tocmai un aer de omenie și prețuire a celui de lângă noi, ultimul sunet de clopoțel al celor 3 militari a fost un eveniment emoționant dar și încărcat de buna dispoziție pe care doar o viață petrecută și muncită cot la cot o poate da.

Pensie lungă și fericită, băieți! Audacia et devotio!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.