Locotenent-colonelul Cristian Gârbău - șef cu acte în regulă al pompierilor arădeni

Vineri, 14 Iulie 2017Arad

Locotenent colonelul Cristian Garbau   sef cu acte in regula al pompierilor aradeni | imaginea 1 Locotenent-colonelul Cristian Gârbău este noul șef al pompierilor arădeni. După ce a fost timp de 7 luni împuternicit la cârma ISU Arad, după trecerea în rezervă a colonelului Ioan Bogdănescu, lt.col. Gârbău a trecut cu bine de cel de al doilea examen pentru ocuparea postului de inspector șef al ISU Arad.

Lt.col. Gârbău a obținut nota 7,38, detașându-se simțitor de ceilalți contracandidați ai săi (lt.col. Ionică Ionel Doru, col. Vale Romel Teodor și lt.col. Țigan Ioan Florentin) care au primit note sub 7, fiind declarați respinși. Trebuie să amintim că, în ultima perioadă, la nivel național, candidații la funcția de inspector șef, pică pe capete acest examen, exigența examinatorilor fiind fără precedent.

Redacția Agenda Pompierului îi urează lt.col. Gârbău Cristian mult succes la comanda pompierilor arădeni exprimându-ne totodată încrederea că va reuși să conducă unitatea echilibrat, șlefuind cu tact și dibăcie asperitățile, ridicându-se la înălțimea așteptărilor celor mici și celor mari deopotrivă. Avem încredere că Inspectoratul arădean va intra într-un climat de stabilitate reluându-și, cât mai curând, locul de cinste între cele mai bune inspectorate din țară. Audacia et devotio!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.