Maica Domnului din Kazan, ocrotitoarea pompierilor vâlceni

Vineri, 14 Iulie 2017Vâlcea

Maica Domnului din Kazan  ocrotitoarea pompierilor valceni | imaginea 1 La Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob – Țara Loviștei, din comuna Racovița, a avut loc, sâmbătă, 8 iulie a.c., o slujbă religioasă de mulțumire pentru toți salvatorii din cadru ISU Vâlcea, care își risca viața pentru binele semenilor.

Cu acest prilej, icoana Maicii Domnului Kazanskaia, prăznuită în calendarul Bisericii Ortodoxe la data de 8 iulie, a devenit și ocrotitoarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Alături de militarii vrânceni la acest ceas de de sărbătoare s-a aflat și inspectorul general al IGSU, colonelul Daniel Marian Dragne, reprezentanți ai ISU Vâlcea și autorităților locale, dar și mulți credincioși.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.