Dragne înlocuit cu Iamandi la cârma IGSU, în mare grabă!?!?!

Vineri, 26 Ianuarie 2018București

Dragne inlocuit cu Iamandi la carma IGSU  in mare graba | imaginea 1 Colonelul Daniel Marian Dragne, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, urmează a fi înlocuit, la data încetării împuternicirii sale, 4 februarie a.c., cu generalul de brigadă cu o stea Dan-Paul Iamandi, inspector șef al ISU Iași.

Revista noastră a relatat încă de la începutul anului că, din motive doar de ea știute, ministrul Carmen Dan și camarila sa intenționează să facă această mișcare la vârful pompierilor. Schimbarea a fost gândită din timp de Carmen Dan. Grăbită zor nevoie mare, aceasta a înaintat premierului propunerea de debarcare a lui Dragne încă la data de 23 ianuarie 2018. Probabil ca nu cumva să-i scape data de 4 februarie așa cum i-a "scăpat" să adreseze măcar un cuvânt de recunoștință pompierilor care au intervenit la Moftinu. Deh, te pui cu blondele?

Generalul Dan Paul Iamandi va fi împuternicit la cârma pompierilor începând cu data de 4 februarie. Este primul împuternicit inspector general anunțat cu surle și trâmbițe de minister, cu mai bine de o săptămână înainte. Colonelul Daniel Marian Dragne va reveni pe funcția de prim-adjunct al inspectorului general al IGSU, funcție pe care a ocupat-o prin concurs în decembrie 2014.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.