Cu câteva ore înainte de ridicarea codurilor portocalii, inspectorul general lucra intens în Centrul Operațional Național al IGSU

Vineri, 23 Martie 2018București

Cu cateva ore inainte de ridicarea codurilor portocalii  inspectorul general lucra intens in Centrul Operational National al IGSU | imaginea 1 După ce în seara zilei de joi, 22 martie a.c., Agenda Pompierului a publicat un articol în care relata faptul că inspectorul general al IGSU se află în concediu pregătindu-se să participe la Raliul Brașovului, vineri, 23 martie a.c., acesta se pare că și-a întrerupt concediul, revenind la comanda trupelor de pompieri.

Specialiștii de excepție din cadrul Biroului de Presă al IGSU s-au chinuit din răsputeri să dreagă imaginea șefului lor fotografiindu-l pe acesta în diferite ipostaze în Centrul Operațional Național, specificând faptul că aici "se lucrează intens". Zilnic. Bineînțeles au uitat să specifice că șeful lor era în concediu încă de luni și că revenise la comandă înainte de ședința foto.

Imaginile vorbesc de la sine. Ca un adevărat comandant, generalul Dan Paul Iamandi apare în imagini ascultându-și subordonații care îi raportează probabil despre problemele cu care s-au confruntat. Șeful este în centrul atenției ca un far luminos în timp ce subordonații se pierd în peisaj. Ar mai fi de adăugat doar că aceste fotografii au fost postate pe pagina de Facebook a insituției în jurul orei 12.00 și că la ora 15.00, codurile portocalii de ninsoare au fost ridicate, rămânând câteva județe pe cod galben.

Să sperăm că, dată fiind revenirea pe baricade a comandantului trupelor de pompieri, în curând și problema legată de modul de recompensare a orelor lucrate suplimentar va fi rezolvată favorabil personalului operativ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.