Respect pompierilor militari!

Luni, 16 Iulie 2018București

Respect pompierilor militari | imaginea 1 La începutul acestei luni, zone din întreaga țară au fost cuprinse de apă, sute de oameni au fost evacuați și alte sute de gospodării au fost afectate de viituri. Pompierii militari au dus o luptă grea, contracronometru, pentru a-și salva semenii de furia apelor.

Zece pompieri militari, care s-au evidențiat pe timpul acestor misiuni, au fost felicitați de ministrul afacerilor interne, luni, 16 iulie a.c., în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne.

Evenimentul a fost marcat printr-un ceremonial militar-religios, la care au participat oficiali ai ministerului, precum și conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.