"Jur credinţă Patriei mele, România!"

Marți, 05 Martie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Jur credinta Patriei mele  Romania | imaginea 1 Depunerea jurământului militar este un moment unic, emoţionant pentru fiecare militar.

Sentimente de mândrie, dar şi de asumare a unei mari responsabilităţi, au fost trăite joi, 28 februarie, a.c., de patru noi colegi subofiţeri, sentimente ce le vor călăuzi paşii în noua carieră militară. Sub faldurile Drapelului de Luptă, au depus legământul faţă de ţară. Jurând credinţă patriei, asumându-şi sacrificiul suprem, s-au angajat în plan profesional pentru a fi permanent în slujba cetăţeanului şi a comunităţii.

"Ostaşi, de azi înainte, prin voia voastră şi ocrotirea lui Dumnezeu, v-aţi legat pe viaţă de ţară! Fiţi demni de acest legământ!", au fost cuvintele rostite de comandantul unităţii, Colonel Cimpoeşu Stelian, la acest moment de înaltă trăire.

Noi le urăm bun venit în rândul salvatorilor harghiteni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.