Pensie lungă și fericită! Respect, Plutonier adjutant Alin Anca!

Luni, 25 Martie 2019Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier adjutant Alin Anca | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de-o viaţă şi înţelepciunea unui nou început! Domnul Plutonier adjutant Alin Anca, șef GIS în cadrul Gărzii de Intervenție și Stingere Tinca, a ajuns în emoționantul prag al pensionării.

Alin a intrat în rândurile pompierilor în 1998 și a fost sufletul Gărzii Tinca, cea în cadrul căreia a servit patria vreme de peste 20 de ani. Spunem că a fost sufletul acestei unități deoarece Alin a "crescut" împreună cu Garda de Pompieri Tinca, desfășurându-și aici activitatea încă de pe vremea când subunitatea era în construcție. Au trecut anii cu repeziciune. Parcă ieri îl vedeam alergând și coordonând alături de militarii în termen, lucrările de construcție ale gărzii. Au fost multe intervenții, multe cu un final fericit, au fost multe momente frumoase pe care doar apropierea camarazilor buni ți le poate da, dar a venit și momentul binemeritat al retragerii.

Felicitări pentru o carieră deosebită! Colegii îi mulțumesc pentru toată dăruirea și devotamentul de care a dat dovadă! Noi îi aducem sincera noastră recunoștință pentru tot ce a realizat dar și pentru curajul și devotamentul de care a dat dovadă de-a lungul întregii cariere!

Pensie lungă și fericită, Alin! Să te bucuri de ea mulți ani alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.