Deschidere punct de lucru!

Duminică, 07 Aprilie 2019Mureș
Sursa Foto: ISU Mureș

Deschidere punct de lucru | imaginea 1 Într-o lume a vitezei, în care totul se contabilizează în minute, secunde, pentru pompieri minutele, secundele se contabilizează în vieți salvate, bunuri materiale protejate.

Astfel că, parteneriatul pornit luni, 1 aprilie, a.c., va scurta timpul de răspuns în această zonă a municipiului Tîrgu Mureș precum și în zona limitrofă. În numele comenzii inspectoratului, pompierii mureşeni mulțumesc tuturor invitaților care în această zi i-au onorat cu prezența: domnul Secretar de stat, șeful departamentului pentru Situații de Urgență domnul doctor Raed Arafat, domnul prefect al județului Mureș, Mircea DUȘA, președintele consiliului Județean Mureș domnul Peter Ferencz, reprezentantul Primăriei municipiului Tîrgu Mureș, managerilor structurilor teritoriale ale MAI ȘI MAPN, precum și reprezentanților instituțiilor cu care Inspectoratul colaborează precum și domnului Mihai Aniței, director general al S.C. AZOMURES S.A. cu sprijinul căruia a fost posibil acest parteneriat.

În primă fază, acest punct de lucru va fi deservit de către un echipaj SMURD de prim ajutor, iar ulterior o autospecială de intervenție cu echipament de descarcerare va fi mutată. Pompierii se bucurăm că prin acest parteneriat pot fi mai aproape de cetățeni și pot contribui progresiv la misiunea lor: SIGURANȚA CETĂȚENILOR.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.