Pensie lungă şi fericită! Respect, Plutonier adjutant(r) Răduță Cristinel!

Luni, 15 Aprilie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier adjutant r  Raduta Cristinel | imaginea 1 Joi, 11 aprilie, a.c., după ce mai bine de 20 de ani a servit Patria cu credință, curaj și devotament, sub semnul Armei pompierilor, a venit vremea, poate mult prea devreme, dar din motive obiective, ca domnul plutonier adjutant Răduță Cristinel să se retragă din rândul cadrelor active.

În cadrul unei ceremonii festive desfășurate la Stația de Pompieri Vidra, colegii au avut ocazia să-şi exprime aprecierea pentru întreaga activitate desfășurată și pentru profesionalismul de care a dat dovadă în decursul anilor. Pentru el, echipa și camarazii de armă au reprezentat a doua familie, de aceea aceste momente au fost cu atât mai emoționante.

Domnul plutonier adjutant(r) Răduță Cristinel este născut la 22 mai 1979, în localitatea Vidra. Este căsătorit și are trei copii. În anul 1997 a absolvit Liceul Teoretic ”Simion Mehedinți” Vidra. Fiindcă de mic visa să ajungă pompier, în anul 1998 a susținut examenul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești. A fost admis primul și s-a remarcat pe întreaga durată a cursurilor prin rezultate foarte bune. În urma absolvirii, în anul 2000, a fost repartizat la Grupul de Pompieri ”Țara Bârsei” Brașov. În anul 2001 este mutat la cerere la Grupul de Pompieri ”Anghel Saligny” al județului Vrancea, Secția de Pompieri Adjud. Din februarie 2002, până la trecerea în rezervă, și-a desfășurat activitatea, îndeplinind funcția de șef gardă intervenție-stingere la Stația de Pompieri Vidra.

De-a lungul carierei s-a preocupat în permanență de perfecționarea profesională. Experiența dobândită în miile de intervenții și modul exemplar în care și-a exercitat atribuțiile au fost recompensate cu mai multe distincții, cea mai importantă fiind obținută anul trecut, pe 13 septembrie. Atunci a primit din partea I.G.S.U., insigna onorifică ”Pompierul de onoare al anului din România”. Rezultatele muncii sale au reprezentat un motiv de mândrie pentru întreg colectivul și au contribuit la prestigiul echipei ISU Vrancea.

Un capitol din viața sa se încheie acum, iar altul nou va începe în curând. Colegii îi doresc ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe realizări pe plan personal. Să fie sănătos, să se bucure de familie, de cei dragi și de fiecare zi din viață. Felicitări pentru frumoasa carieră militară!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.